Érzékenyítő programok Sulinyugi standdal - Egészségnapok, családi napok

Céges rendezvényekre kitelepülve betekintést nyújthatunk a Sulinyugi gyerekstresszkezelés módszertanába szülőknek és gyerekeknek egyaránt. 

 

Adományozás

 

Az Alap Sulinyugi foglalkozást ingyenesen biztosítjuk a jelentkező iskoláknak. A költségeket támogatásokból fedezzük, ehhez keresünk adományozókat.

  • Egyszeri vagy rendszeres adomány a várólistán lévő osztályoknak

A Sulinyugi foglalkozások iránti igény általában magasabb, mint a kapacitásaink, ezért rendszerint 40-50 iskola vagy osztály várakozik, hogy a támogatásoknak köszönhetően sorra kerüljön.
Egyszeri vagy rendszeres támogatással a cégek hozzájárulnak ahhoz, hogy lerövidüljön a várólista, és minél több gyerek minél előbb megismerhesse a stresszkezelés alapjait a Sulinyugi foglalkozásokon. 40.000 Ft értékű adományból egy egész osztálynak biztosítunk csoportos foglalkozást, de bármilyen összegű támogatást örömmel fogadunk.

  • Céladomány konkrét osztálynak vagy iskolának

A cégek konkrét osztályokat vagy iskolákat is támogathatnak, ha a dolgozóik gyerekeihez vagy a településük oktatási intézményeihez szeretnék eljuttatni a stresszkezelő foglalkozásokat. Ebben az esetben fontos, hogy a céladomány kifejezés, valamint a település, az iskola és az osztály pontos megjelölése szerepeljen a megjegyzés rovatban.

40.000 Ft értékű adományból egy egész osztálynak biztosítunk csoportos foglalkozást, de bármilyen összegű támogatást örömmel fogadunk.

Lélekkel az Egészségért Alapítvány: 
11600006-00000000-44298384 
(IBAN: HU21116000060000000044298384)

 

  • Örökbe fogadok egy osztályt vagy egy iskolát: tartós adományozási szerződés 

Tartós adományozási szerződés formájában támogathatsz egy vagy több osztályt, de akár egy vagy több iskolát is. Cégeknek ez jó lehetőség arra, hogy felelős munkáltatóként ebben a formában támogassák a dolgozóik iskolás gyerekeit vagy az adott település oktatási intézményeit.
A támogatás a cég vagy vállalkozás adóalapjából leírható.

Mintacsomag 1: Osztály örökbefogadása

3 alkalmas Bővített Sulinyugi programunkkal biztosíthatod a nyugodtabb mindennapokat egy osztálynyi gyerek számára - 110.000 Ft értékben

Mintacsomag 2: Iskola örökbefogadása

Felkészült, kiegyensúlyozott lelkiállapotú tanárok könnyebben teremtenek olyan nyugodt légkört, ahol a gyerekek is nyugodtabbak. Az iskolai stresszkezelést támogató komplex programunk a tanárokra és a gyerekekre is fókuszál. 4 Sulinyugi foglalkozás és a tanári karnak szóló Sulinyugi workshop – 640.000 Ft értékben

A fentieken kívül egyedi igények alapján összeállított programcsomagok igénybevételére is lehetőség van.


Nyugi partner: állandó támogatás

A Sulinyugi program kiegyensúlyozott működéséhez, fenntartásához és fejlesztéséhez szükségünk van állandó támogatókra. Olyan cégeket, szervezeteket keresünk stratégiai partnerség kiépítése céljából, akik hosszabb távon elköteleződnek az ügyünk mellett, és rendszeres támogatással segítik a munkánkat. Tegyünk együtt annak érdekében, hogy a gyerekek és a fiatalok nyugodt körülmények között tudjanak tanulni, és fejlesszék azokat a készségeiket, melyeknek köszönhetően nyugodt, kiegyensúlyozott felnőttekké válhatnak!


További felajánlások

Örömmel veszünk olyan tárgyi vagy egyéb jellegű felajánlásokat, amelyek a mindennapi munkánkhoz nyújtanak segítséget. Jól jön például papír-írószer a foglalkozásokhoz, nyomtatási lehetőség, videófelvétel és -szerkesztés az ismeretterjesztő anyagok elkészítéséhez, terem vagy szállás biztosítása rendezvényekhez, képzésekhez, stb.