Adományozás

 

Szülőként vagy cégként többféle formában tudod támogatni a Sulinyugi tevékenységeket. A támogatás a cég vagy vállalkozás adóalapjából leírható.

  • Egyszeri vagy rendszeres adománnyal támogathatod azt, hogy a Sulinyugi foglalkozások eljussanak a várólistán lévő osztályokhoz. 40.000 Ft értékű adományból egy egész osztálynak biztosítunk csoportos foglalkozást, de bármilyen összegű támogatást örömmel fogadunk.
  • Céladománnyal támogathatsz egy konkrét osztályt, akár az egy alkalmas Alap Sulinyugi program, akár a három alkalmas Bővített Sulinyugi program igénybevételére. Ebben az esetben fontos, hogy a céladomány kifejezés, valamint a település, az iskola és az osztály pontos megjelölése szerepeljen a megjegyzés rovatban.

Lélekkel az Egészségért Alapítvány: 
11600006-00000000-44298384 
(IBAN: HU21116000060000000044298384)

 

Örökbe fogadok egy osztályt vagy egy iskolát

 

Tartós adományozási szerződés formájában támogathatsz egy vagy több osztályt, de akár egy vagy több iskolát is. Cégeknek ez jó lehetőség arra, hogy felelős munkáltatóként ebben a formában támogassák a dolgozóik iskolás gyerekeit vagy az adott település oktatási intézményeit.
A támogatás a cég vagy vállalkozás adóalapjából leírható.

 

  • Mintacsomag 1: Osztály örökbefogadása

3 alkalmas Bővített Sulinyugi programunkkal biztosíthatod a nyugodtabb mindennapokat egy osztálynyi gyerek számára - 110.000 Ft értékben

  • Mintacsomag 2: Iskola örökbefogadása

Felkészült, kiegyensúlyozott lelkiállapotú tanárok könnyebben teremtenek olyan nyugodt légkört, ahol a gyerekek is nyugodtabbak. Az iskolai stresszkezelést támogató komplex programunk a tanárokra és a gyerekekre is fókuszál. 4 Sulinyugi foglalkozás és a tanári karnak szóló Sulinyugi workshop – 640.000 Ft értékben

A fentieken kívül egyedi igények alapján összeállított programcsomagok igénybevételére is lehetőség van.

 

 

Nyugi partner: állandó támogatás

A Sulinyugi program kiegyensúlyozott működéséhez, fenntartásához és fejlesztéséhez szükségünk van állandó támogatókra. Olyan cégeket, szervezeteket keresünk stratégiai partnerség kiépítése céljából, akik hosszabb távon elköteleződnek az ügyünk mellett, és rendszeres támogatással segítik a munkánkat. Tegyünk együtt annak érdekében, hogy a gyerekek és a fiatalok nyugodt körülmények között tudjanak tanulni, és fejlesszék azokat a készségeiket, melyeknek köszönhetően nyugodt, kiegyensúlyozott felnőttekké válhatnak!


 

Felajánlások

Örömmel veszünk olyan felajánlásokat, amelyek a mindennapi munkánkhoz nyújtanak segítséget. 

Jól jön például 

•    papír-írószer a foglalkozásokhoz,
•    nyomtatás, 
•    videófelvétel és -szerkesztés az ismeretterjesztő anyagok elkészítéséhez, 
•    terem vagy szállás biztosítása rendezvényekhez, képzésekhez, stb.