Ehhez a továbbiakban is mentorálást és folyamatos szakmai támogatást nyújtunk számukra. 

Nagyon színes csapattal dolgozhattunk együtt, akik között volt pedagógus, iskolapszichológus, iskolai szociális segítő is. Volt a csoportban olyan, aki már már látott Sulinyugi foglalkozást, vagy saját élményként szerzett tapasztalatot a feszültségoldó technikákról, így igazán gazdag, sok szempontot behozó szakmai beszélgetések folytak a képzés során. 

Az egyik frissen képzett pedagógus önkéntesünk megosztott velünk egy nagyon inspiráló tapasztalatot. A Sulinyugi foglalkozás után a következő matekdolgozatnál észrevette, hogy az egyik kisdiák, aki teljesítményhelyzetekben erősen szorongó szokott lenni, alkalmazza az előző órán elsajátított nyugitechnikákat, a hosszú kilégzést és a firkálást, hogy megnyugtassa magát. Ez segített neki könnyebben megélni a helyzetet, és ez még a dolgozat írásképén is egyértelműen tükröződött. 

A Nyugis Együttműködések projekt az UNICEF-fel partnerségben valósul meg. Célja az iskolai közösségekben a lelki egészség fejlesztése és az ukrajnai gyerekek beilleszkedésének segítése.