Manóstressz – 6-10 éves korig
Gyerekideg – 10-14 éves korig
Kamaszfeszkó – 14-18 éves korig

Programjainkhoz várjuk önkéntesek és szponzorok jelentkezését.

Önkéntes jelentkezés - szakember és nem szakember egyaránt

Szponzorok - Együttműködési program cégeknek közös CSR programokkal

 

Önkéntesek

Programjaink megvalósítása során örömmel fogadunk szakmai és laikus segítséget egyaránt.

  Előképzettségtől függően az alábbi pozíciókba várjuk önkéntesek jelentkezését:

Gyakorló pszichológusok, pszichológus hallgatók

Programjaink trénereként számítunk Rád. Gyakorlatot szerezhetsz, meglévő ismereteidet bővítheted a kihívást jelentő iskolai stressz kezelése terén, legyen szó akár diákokról, tanárokról, vagy szülőkről.

        Tőlünk ehhez támogatást, kidolgozott módszert és szupervízót kapsz.

      Ha jelentkeznél segítő szakembernek, kérlek írj nekünk. Jelentkezési lapunkat itt töltheted le

Aktuális képzésünkről

További képzéseink szervezés alatt állnak. 

A képzés 3 nap csoportos képzésből, megfigyelésből (hospitálás) és önálló, de általunk is kísért tréningtartásból áll. A teljesen önálló munka akkor kezdődik el, amikor már biztonságban érzi magát az önkéntes, és felkészültnek találjuk mi is erre. Egy tréninget 2 fő vezet, így a páros munkában is gyakorlatot szerezhetnek az önkénteseink. A csoportokat a saját iskolákban, ismerős iskolákban is megtarthatjátok.

Jelentkezhet bárki programot szervezni, előkészíteni. Adminisztratív vagy operatív segítséget szívesen fogadunk a programok háttérmunkáiban. Szülők segítségét különösen szívesen vesszük.

 

 

Jelentkezés

(*)
Kérjük töltse ki!

(*)
Kérjük töltse ki!

Invalid Input

(*)
Kérjük töltse ki!

Invalid Input

Invalid Input

(*)
Érvénytelen!

Szponzorok

Várjuk szponzorok jelentkezését, annak érdekében hogy támogatásukkal még több program megvalósítását tegyék lehetővé. Várólistánkon már több motivált iskola, osztály várja a foglalkozásainkat, amiket adományokból tudunk megvalósítani.

Bármilyen összegű támogatást örömmel fogadunk. Amennyiben Ön 1 alkalmas csoportos foglalkozást szponzorálna az alábbi költségekkel dolgozunk. Az egy alkalom figyelmfelhívásra tökéletes, és arra hogy az alapokkal megismerkedhessenek, kaphassanak elérhetőséget a további gyakorláshoz.

28.000 Ft értékű adományával egy egész osztálynak biztosíthatunk csoportos foglalkozást, 60.000 Ft értékű adományból pedig egy tanári tréninget tudunk biztosítani. 

Anyagi támogatások kívül szívesen fogadunk tárgyi adományt. (nyomdai támogatás, papír-rószer, nyomtató, számítógép, projektor)

Amennyiben missziónkat szaktudásával támogatná (marketing szolgáltatás, adománygyűjtés, PR) kérjük jelentkezzen kapcsolattartónkál.

Adományokat az alábbi számlaszámra várunk: 11600006-00000000-44298384. A megjegyzés rovatba odaírhatja a konkrét osztálynak, iskolának nevét és helységét, akinek szeretné adományozni.

Adományával támogathatja a Sulinyugi programunkat!

 

Együttműködési program cégeknek

Amennyiben cégük CSR politikájában, támogatási programjában szerepel az iskolai oktatás, a fiatal korosztály támogatása, az egészséges életmód, akkor ideális partnerek vagyunk egymás számára. Rendszeres adományozó partnereket keresünk a programjainkhoz.

Együttműködési projektjeink során lehetőséget biztosítunk a támogató cég munkavállalói számára, hogy részt vegyenek a munkánkban mint önkéntesek, valamint érzékenyítő programokat kínálunk számukra. Vállalatuk támogatóként való megjelenésével a reputációjuk növekedéséhez is hozzájárulunk. 

Az adományozó cégek különböző célcsoportokat támogathatnak:

  1. a várólistán levő iskolákat támogatva, a motivált, már nyitott célcsoportnak adhat adományt

  2. a már működő régióinkban támogathatják a program működését. Az önkéntes képzés és a program menedzselésének szponzorálásával több ezer gyerekhez érhetünk el minden régióban. Jelenleg Budapest, Pest megye és Debrecen régióban zajlanak képzéseink és programjaink, ide várunk adományokat.

  3. szabadon választott, konkrét iskolákat is támogathatnak, amennyiben a saját dolgozók gyermekeit szeretnék támogatni, ezzel is segítve az országossá válásunk folymatát.

A céges partnereknek több adományozási csomaggal is támogathatják az iskolákat:

  • Alap csomag: 3 alkamas gyerek tréning és 1-1 tanári tréning támogatása. Ezzel a készségfejlesztés a gyermekeknél biztosítva lesz egy osztálynak, hiszen több gyakorlási és ismétlési lehetőségünk van. 

  • Extra csomag: több osztály 3 alkalmas foglalkozásával hatékonyabb és átfogóbb támogatást tudunk adni. 

  • Szervezeti csomag: teljes iskolai gondozást is tudunk adni, amiben a szervezti stresszre is hatni tudunk a gyerek és tanári tréningeken kívül.

Amennyiben szeretne velünk együttműködni, kérjük az alábbi elérhetőségeken jelentkezzenek, mi pedig legkésőbb 48 órán belül felvesszük önökkel a kapcsolatot a részletek megbeszélése érdekében. 

Partnereink