Manóstressz – 6-10 éves korig
Gyerekideg – 10-14 éves korig
Kamaszfeszkó – 14-18 éves korig

 

Programjainkhoz várjuk önkéntesek és szponzorok jelentkezését.

Önkéntes jelentkezés - szakember és nem szakember egyaránt

Szponzorok - Együttműködési program cégeknek közös CSR programokkal

 

Önkéntesek

Programjaink megvalósítása során örömmel fogadunk szakmai és laikus segítséget egyaránt.

  Előképzettségtől függően az alábbi pozíciókba várjuk önkéntesek jelentkezését:

Gyakorló pszichológusok, pszichológus hallgatók

Programjaink trénereként számítunk Rád. Gyakorlatot szerezhetsz, meglévő ismereteidet bővítheted a kihívást jelentő iskolai stressz kezelése terén, legyen szó akár diákokról, tanárokról, vagy szülőkről.

        Tőlünk ehhez támogatást, kidolgozott módszert és szupervízót kapsz.

      Ha jelentkeznél segítő szakembernek, kérlek írj nekünk. Jelentkezési lapunkat itt töltheted le

Aktuális képzésünkről

A képzés 3 csoportos képzésből, megfigyelésből (hospitálás) és önálló, de általunk is kísért tréningtartásból áll. A teljesen önálló munka akkor kezdődik el, amikor már biztonságban érzi magát az önkéntes és felkészültnek találjuk mi is erre. Egy tréninget 2 fő vezet, így páros munkába is gyakorlatot szerezhetnek az önkénteseink. A csoportokat a saját iskolákban, ismerős iskolákban is megtarthatjátok.

A közösen tartott három képzés időpontjai a következők (a későbbi hospitálásokat és gyakorlati alkalmakat közösen beszéljük majd meg):

1. alkalom: Április 28. péntek   9:00-12:30

2. alkalom: Május 5. péntek     9:00-12:30

3. alkalom: Május 19. péntek   9:00-12:30

Jelentkezhet bárki programot szervezni, előkészíteni. Adminisztratív vagy operatív segítséget szívesen fogadunk a programok háttérmunkáiban. Szülők segítségét különösen szívesen vesszük.

Jelentkezés

(*)
Kérjük töltse ki!

(*)
Kérjük töltse ki!

Invalid Input

(*)
Kérjük töltse ki!

Invalid Input

Invalid Input

(*)
Érvénytelen!

Szponzorok

Várjuk szponzorok jelentkezését, annak érdekében hogy támogatásukkal még több program megvalósítását tegyék lehetővé. 

Bármilyen összegű támogatást örömmel fogadunk. Amennyiben Ön csoportos foglalkozást szponzorálna az alábbi költségekkel dolgozunk. 

20.000 Ft értékű adományával egy egész osztálynak biztosíthatunk csoportos foglalkozást, 40.000 Ft értékű adonmányból pedig egy tanári tréninget tudunk biztosítani. 

Anyagi támogatások kívül szívesen fogadunk tárgyi támogatást. (nyomdai támogatás, papír-rószer)

Amennyiben missziónkat szaktudásával támogatná (marketing szolgáltatás, adománygyűjtés, PR) kérjük jelentkezzen kapcsolattartónkál.

 

Együttműködési program cégeknek

Amennyiben cégük CSR politikájában, támogatási programjában szerepel az iskolai oktatás, a fiatal korosztály támogatása, az egészséges életmód, akkor ideális partnerek vagyunk egymás számára.

Együttműködési projektjeink során lehetőséget biztosítunk a támogató cég munkavállalói számára, hogy részt vegyenek a munkánkban mint önkéntesek, valamint érzékenyítő programokat kínálunk számukra. Vállalatunk támogatóként való megjelenésével reputációjuk növekedéséhez is hozzájárulunk. 

 

Kérjük az alábbi elérhetőségeken jelentkezzenek, mi pedig 48 órán belül felvesszük önökkel a kapcsolatot a részletek megbeszélése érdekében.

Partnereink