sulinyugi 2021

Manóstressz – 1 - 4. osztályig
Gyerekideg – 5 - 8. osztályig
Kamaszfeszkó – 9 - 12. osztályig

Szobácsi Gergő, a Dumaszínház humoristája állt mellénk és kampányával adományokat gyűjt a Sulinyuginak, hogy minél több helyre tudjuk eljuttatni a nyugalom üzeneteit. Segítsd te is az ügyünket! Adományozáshoz kattints az alábbi linkre: 

https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/humorral-a-nyugodtabb-gyerekekert-2305

Nézzétek meg, hogyan láttatja Gergő videójában a jelenlegi helyzetet.

https://fb.watch/4HR5CwVPDF/

Mire gyűjtünk a kampányban?

Célunk, hogy minél több iskolába, minél több gyerekhez és felnőtthöz jusson el a nyugalom üzenete. Már 12.597 gyerek és 2680 pedagógus vett részt foglalkozásainkon. Ahhoz, hogy minél több gyerekhez el tudjon jutni a nyugalom üzenete, anyagi forrásokra van szükségünk.

Mitől aktuális éppen most ez a kampány?

Pszichológus szakemberként azt tapasztaljuk, hogy most különösen nagy szükség van a stresszkezelésre az iskolában. Ugyanis azt látjuk, hogy most a megszokottnál jelentősen több stressz éri a gyerekeket és kamaszokat a világjárvány miatt kialakult helyzetben. Távoktatás, bezártság, bizonytalanság, aggodalom magukért és másokért... Mindezekkel a meglévő gyermek- és kamaszkori nehézségekkel együtt kell megküzdeniük (pl. konfliktusok a családdal és barátokkal, iskolai teljesítménybeli nehézségek, stb.)

Hogyan segít most a Sulinyugi?

2020. márciusában teljesen átálltunk mi is az online jelenlétre, hogy a távoktatásban is el tudjuk érni a tanulókat és tanárokat is. 45 perces osztályfoglalkozásainkat ugyanolyan interaktívan megtartjuk, online módon is. Nagyon jó visszajelzéseket kapunk a tanulóktól arról, hogy jó volt végre együtt lenniük a virtuális térben, és a nehézségekről és a lehetséges megoldásokról is beszélgetni.

Hogyan tudsz te segíteni?

1000 ft-ból már egy gyerek stresszkezelő foglalkozását biztosítod! Támogasd az ügyünket, ha neked is fontos a nyugodtabb iskolai élet! Adományozáshoz kattints az alábbi linkre:

https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/humorral-a-nyugodtabb-gyerekekert-2305

 

Szobácsi Gergő kampányáról a Dumaszínház is írt, a cikket ide kattintva éred el. 

Facebook oldalunkon számos szülőknek és gyerekeknek való hasznos anyagot megosztunk, valamint médiamegjelenéseinket is megnézheted.

 

Partnereink