sulinyugi 2021

Manóstressz – 1 - 4. osztályig
Gyerekideg – 5 - 8. osztályig
Kamaszfeszkó – 9 - 12. osztályig

Mostanra a gyerekek megkapták az iskolai bizonyítványt, volt aki személyesen, volt aki elektronikusan, minden esetre rendhagyó módokon. Az ilyen visszajelzések nem önmagukban a jegyek abszolút értékei miatt fontosak, hanem lelkileg azért is mert segítik a lezárást vagy a tapasztalatok levonását a gyerekek számára.

  

                                

Ebben a tanévben az online, otthonra költöztetett iskolával a szülők, és családok is sokkal nagyobb részben vettek részt az iskolai követelményekben, többet látták  a gyerekeik mindennapos tanulását. Ezért gondoltuk, hogy hasznos lehet otthon is lezárni a tanévet. Az iskolától jövő bizonyítvány mellé a szülők, családok is adhatnak most visszajelzést a gyerekeknek. 

Mivel "bizonyítvány", ezért olyan dolgok felsorolására ösztönzünk titeket, amiket a gyerekeitek valóban bizonyítottak ebben az időszakban, tehát legyen ez tere a pozitív, valós, minél konkrétabb visszajelzéseknek. A feltett képen megfogalmaztunk pár példát, gondoljátok át ti is a saját esetetekben mik azok, amiket meg tudtok fogalmazni. Készítettünk ehhez egy letölthető sablont, amit ide kattintva érhettek el. 

 

Partnereink